Den Antropologiske Vinkel

DEN ANTROPOLOGISKE VINKEL

DANSK ETNOGRAFISK FORENING præsenterer to gange årligt arrangementsrækken DEN ANTROPOLOGISKE VINKEL. Til arrangementerne vil udvalgte foredragsholdere med afsæt i antropologisk faglighed og metode behandle højaktuelle samfundsemner og give dig et nuanceret indblik i en ofte forsimplet debat.

DEN ANTROPOLOGISKE VINKEL giver dig en unik mulighed for at få antropologiske perspektiver på samfundsrelevante problemstillinger. Formidling er i højsædet, da vi ønsker at nå ud over fagets grænser og stille antropologiens perspektiver til rådighed for et bredt publikum.

Medlemmer af DANSK ETNOGRAFISK FORENING har gratis adgang til arrangementerne, som ellers koster 75 kr.  Følg DEN ANTROPOLOGISKE VINKEL på Facebook og få de nyeste opdateringer samt oplysninger om tilmelding.

DEN ANTROPOLOGISKE VINKEL tilrettelægges og gennemføres af antropologer med en særlig interesse for formidling. Kontakt os gerne med ideer til emner eller spørgsmål.

Arrangementsudvalget

Emma Helena Glasscock – BA i Antropologi og Idéhistorie, 6. semester